MENU

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ HOPEGENESIS

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2019

ΔΑΠΕΔΟ

ΔΑΠΕΔΟ ΜΕ PLEXIGLASS

ΣΚΑΛΩΣΙΑ ΜΕ ΡΟΖΕΤΑ

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Καλωσήλθατε στην ΚΑΡΑΒΑΣ Α.Ε.

Η βιομηχανία Π. ΚΑΡΑΒΑΣ ΑΒΕΤΕ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1987, με αντικείμενο την παραγωγή σκαλωσιάς και κερκίδας και σύντομα, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς. 

Σήμερα η εταιρεία ειδικεύεται στη σχεδίαση, κατασκευή, ενοικίαση, πώληση και εγκατάσταση μεταλλικών ικριωμάτων. Ασχολείται με Εξωτερικές Σκαλωσιές, Σκαλωσιές Ξυλοτύπων, Σκαλωσιές Αλουμινίου, Τροχήλατες, Ροζέτες, Κερκίδες, Εξέδρες, Τέντες και Μεταλλότυπο. 

Η εργασία μας ξεκινάει με την προμήθεια των καλύτερων πιστοποιημένων πρώτων υλών, οι οποίες ελέγχονται συνεχώς. Ακολουθεί η παραγωγή των προϊόντων από σύγχρονα μηχανήματα και ειδικευμένο προσωπικό, που εγγυώνται την απολύτως σταθερή παραγωγή ως προς την ποιότητα και ως προς τις διαστάσεις, σύμφωνα με το Σύστημα Ποιότητας ISO 9001:2008 που έχουμε εγκαταστήσει από το 2004.

Η εταιρεία μας έχει να παρουσιάσει υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας, ποιότητας και εξυπηρέτησης. Είναι μία επιχείρηση ανεξάρτητη και πλήρως οργανωμένη στην παραγωγή, έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες κοινοπραξίες και έχει υποστηρίξει τα μεγαλύτερα έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (κτίρια, τούνελ. γέφυρες, μετρό, αεροδρόμιο, μνημεία κ.λ.π.)

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει καταφέρει να βρίσκεται στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου εξάγοντας το 60% των παραγόμενων προϊόντων σε χώρες της Ευρώπης της Ασίας και της Αφρικής. Έχει συμμετάσχει στις μεγαλύτερες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί και ενδεικτικά αναφέρουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004,τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Sochi της Ρωσίας,τα Special Olympics του 2010 στην Αθήνα, το Rally Acropolis, το RedBull event,τη συναυλία της Lady Gaga, τις παραστάσεις του Cirque Du Soleil.

Το αξιόπιστο υλικό μας σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, την δωρεάν ενυπόγραφη μελέτη με προγράμματα CAD και το εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό που διαθέτουμε, θα σας κάνουν να θελήσετε να μας γνωρίσετε. 

Φιλικά 

signature

ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

Οι σκαλωσιές της εταιρείας μας είναι, είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων και μπορούν να ανταποκριθούν οικονομικά και με ασφάλεια ακόμα και στα πιο απαιτητικά τεχνικά έργα

MORE ON ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ

ΜΕΤΑΛΟΤΥΠΟΣ

Ο πλαισιωτός μεταλλότυπος ALPHA Alu αποτελεί ένα υψηλής ικανότητας ολοκληρωμένο σύστημα καλουπώματος με αξιόπιστα και ασφαλή εξαρτήματα, που μπορεί να καλύψει και την πιο απαιτητική κατασκευή.

Τα στοιχεία ALHA Alu είναι κατασκευασμένα από ειδικό αλουμίνιο προφίλ και οι διατομές τους τα καθιστούν ικανά να αντέχουν υψηλές υδροστατικές πιέσεις έως ένα ύψος 2,70m (60KN/ m2). 

MORE ON ΜΕΤΑΛΟΤΥΠΟΣ

ΚΕΡΚΙΔΕΣ

Οι παραγόμενοι δύο τύποι κερκίδων προσφέρουν εδώ και 28 χρόνια λύσεις καθισμάτων σε οποιοδήποτε χώρο και σε οποιαδήποτε μορφή έτσι ώστε η επιτυχία του έργου να είναι εξασφαλισμένη.

Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, δοκιμάζονται και τοποθετούνται από δικό μας συνεργείο.Ο πελάτης παραλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο, ασφαλές τελικό προϊον υψηλής ποιότητας.

MORE ON ΚΕΡΚΙΔΕΣ

ΕΞΕΔΡΕΣ- ΔΑΠΕΔΑ

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή προσωρινών, ημι-μόνιμων και μόνιμων εξεδρών. Με χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας (χάλυβας, ξύλο, αλουμίνιο, plexiglass), μπορούμε να τοποθετήσουμε εξέδρες για κάθε είδος εκδηλώσεων: θεατρικές παραστάσεις, διάδρομοι, κοινωνικές εκδηλώσεις- events, ομιλίες, πίστες χορού κ.λ.π

MORE ON ΕΞΕΔΡΕΣ- ΔΑΠΕΔΑ

ΤΕΝΤΕΣ

Έχοντας εργαστεί με τους μεγαλύτερους Designers και Planners στο χώρο  των εκδηλώσεων γάμων και συνεδριάσεων και έχοντας σαν εταιρική φιλοσοφία να είμαστε ένα βήμα μπροστά στην καινοτομία και τις ανάγκες της αγοράς, η εταιρεία μας εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια έρευνας ανέπτυξε μία σειρά από προϊόντα τέντας που  διαφέρουν από τα καθιερωμένα.

MORE ON ΤΕΝΤΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η εταιρεία μας  τα τελευταία χρόνια θέλοντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των σύγχρονων αναγκών στον τομέα των εκδηλώσεων, αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την υλοποίηση, την τοποθέτηση και την αποξήλωση ειδικών κατασκευών, για όλων των ειδών τις εκδηλώσεις

MORE ON ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Πρόσφατα Έργα

ΔΑΠΕΔΟ ΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ FORUM ΔΕΛΦΩΝ_2019
Στα πλαίσια διοργάνωσης του "Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών" η εταιρεία μας ανέλαβε την κατασκευή πατωμάτων και...
ΔΑΠΕΔΟ ΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ FORUM ΔΕΛΦΩΝ_2019
ΔΑΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΕΝΤΑ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ
Κατασκευή δαπέδου και τέντας σε εκδήλωση για τη θεμελίωση του Ω.Ε.ΜΕ.Κ (Δεκέμβριος 2019)
ΔΑΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΕΝΤΑ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ
ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Κερκίδες με πλαστικό κάθισμα για τη διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολης
ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
Κατασκευή κερκίδων 2200 θέσεων με ανακλινόμενο πλαστικό κάθισμα για την διεξαγωγή των ¨Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων"...
ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
Καλέστε μας

Αγ. Αναργύρων 19, Κηφισιά 14564
T. +30 210 8072863
T. +30 210 6252070
T. +30 210 8072471
F. +30 210 6254389

Αποστολή Email

Οδηγίες από: