ΚΑΛΟΥΠΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΡΑΒΑ ΑΕ

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή προσωρινών, ημι-μόνιμων και μόνιμων εξεδρών. Με χρήση υλικών εξαιρετικής ποιότητας (χάλυβας, ξύλο, αλουμίνιο), μπορούμε να τοποθετήσουμε εξέδρες για κάθε είδος εκδηλώσεων: θεατρικές παραστάσεις, διάδρομοι, κοινωνικές εκδηλώσεις- events, ομιλίες, πίστες χορού κ.λ.π

Με εγγυημένη ποιότητα και πιστοποιημένη αντοχή και επάρκεια, προσφέρουμε λύσεις είτε πρόκειται για τυποποιημένα μεγέθη (πανέλα), είτε για ειδικές κατασκευές (custom designs).

Η πολυετής εμπειρία μας, μας επιτρέπει να τοποθετούμε τις κατασκευές σε κάθε είδος έδαφος ανεξάρτητα από τη μορφολογία του.

Οι εξέδρες και τα δάπεδα μπορούν χρησιμοποιηθούν είτε ανεξάρτητα είτε σε συνδυασμό με τις τέντες που διαθέτουμε για κάλυψη των χρησιμοποιούμενων επιφανειών.

Η τελική επιφάνεια μπορεί να είναι το ξύλο (αβαφό ή βαμμένο) ή μοκέτα της επιλογής του πελάτη.

Σε κάθε έργο, η υποστήριξη του δάπεδου γίνεται με πιστοποιημένα υλικά και μεγάλο συντελεστή ασφάλειας για τη σίγουρη, ασφαλή και πετυχημένη έκβαση της εκδήλωσης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

ΚΑΛΟΥΠΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ: 2012 - 2013 - 2014

Π. ΚΑΡΑΒΑΣ ΑΒΕΤΕ: 2012 - 2013 - 2014

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Με τη χρήση της ιστοσελίδας αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση cookies σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία