ΚΑΛΟΥΠΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΡΑΒΑ ΑΕ

Έχοντας εργαστεί με τους μεγαλύτερους Designers και Planners στο χώρο  των εκδηλώσεων γάμων και συνεδριάσεων και έχοντας σαν εταιρική φιλοσοφία να είμαστε ένα βήμα μπροστά στην καινοτομία και τις ανάγκες της αγοράς, η εταιρεία μας εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια έρευνας ανέπτυξε μία σειρά από προϊόντα τέντας που  διαφέρουν από τα καθιερωμένα.

Είναι προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί από την εταιρεία μας και παρέχονται με πλήρη στατική πιστοποίηση.

Η παραγωγή και η τοποθέτηση γίνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό  με αποτέλεσμα να έχουμε ένα άριστο και ασφαλές τελικό προϊόν.

Οι τέντες έχουν δοκιμαστεί σε ακραίες καιρικές συνθήκες βροχόπτωσης και ανεμοπίεσης (Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Sochi 2014), με άριστα αποτελέσματα.

Παράγεται σε δύο σειρές:

 Σειρά Α

Είναι μία δίρριχτη τέντα με άνοιγμα πλάτους 4m 5m 10m 15m 20m και μήκος που αναπτύσσεται ανά 4m ή 5m έως 100m.

Τα ύψη πλαϊνών τοίχων είναι 2,5m ή 3,75m- 4,00m και τα ύψη των κορυφών είναι από 5,10m και 6,6m.

Η κάλυψη της κορυφής γίνεται με ύφασμα από PVC με ενδιάμεση στρώση block out 650gr του οίκου Ferrari ή από διάφανη μεμβράνη.

Η κάλυψη των όψεων και των πλαϊνών πλευρών γίνεται με:

  • Με τζάμια Securit

  • Με μεμβράνη διάφανη

  • Με ύφασμα PVC 

  • Με μεταλλικό πανέλο πολυουρεθάνης 5cm

  • Με συνδυασμό των παραπάνω υλικών

ΣΕΙΡΑ Β

Είναι μία σύνθετη κατασκευή από μία δίρριχτη και δύο μονόριχτες οροφές συνολικού πλάτους 20m και μήκος που αναπτύσεται ανά 4m έως 48m.

Τα ύψη των πλαϊνών τοίχων είναι 2,5m και 5,10m.

Το ύψος κορυφής είναι 7,10m.

Η κάλυψη της οροφής γίνεται:

  • Με τζάμια Securit ή

  • Με μεμβράνη διάφανη

Όλα τα υλικά κατασκευής των κολώνων και των ζευκτών και στα δύο μοντέλα είναι από αλουμίνιο. Οι βάσεις των κολώνων και τα αγκύρια είναι από χάλυβα C350. Όλες οι κατασκευές υποστηρίζονται από πόρτες εισόδου 2,00m ή 4,00m και πόρτες πυρασφάλειας οι οποίες είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο και τζάμι ή από αλουμίνιο και πανέλο αλουμινίου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

ΚΑΛΟΥΠΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ: 2012 - 2013 - 2014

Π. ΚΑΡΑΒΑΣ ΑΒΕΤΕ: 2012 - 2013 - 2014

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη φυλλομέτρηση. Με τη χρήση της ιστοσελίδας αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση cookies σύμφωνα με την Κοινοτική Οδηγία